Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Napenergia - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Napenergia
Keresés
Találatok száma - 43 db
A minőségi Napelem

A minőségi Napelem

Szeretné függetleníteni magát az áramszolgáltatóktól ? Egyszeri befektetéssel elfelejtheti a villanyszámlát ! A környezetkímélő napelem rendszer megoldást nyújt Önnek az egyre növekvő villamos energia árakkal szemben, engedje meg ,hogy segítsünk . Földünk hagyományos energia hordozói mint a szén, kőolaj, földgáz vagy fa készletei végesek és folyamatosan emelkedik az áruk. Ezért a megújuló energiaforrásoké a jövő?. ezek között a napelem meghatározó szerepet tölt be. A nap mindig és mindenkinek ingyen süt, és nem küldi a számlát A napelem rendszereket nem csak a lakosságnak ajánljuk, hanem ipari, mezőgazdasági felhasználóknak, közintézményeknek és áruházaknak. A zöld energiát termelő solár rendszereinket mindenkinek ajánljuk aki villamos energiát fogyaszt és szeretne nulla forintos villanyszámlát ! Bármilyen összetett legyen a feladat, amivel megbíz bennünket, megtudjuk csinálni. Megvannak hozzá az eszközeink és az szakembereink is. Cégünk emellett felajánlja napelem szerelésben, munkaerő szabad kapacitását más kivitelező cégeknek hazai és külföldi munkavégzéshez egyaránt. Ha nincs kivitelező gárdája vagy túl nagy a munka az Ön cégének, keressen bátran megoldjuk a problémáját.Nagy tapasztalattal, szerszámokkal és járművekkel rendelkezünk. Aki napelem rendszert vásárol, az tudatosan óvja környezetét mivel a napelem nem terheli semmiféle káros anyaggal a környezetet ? mint p

A napkollektor, napenergia hasznosítása

A napkollektor, napenergia hasznosítása

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vizet! A működéséhez kizárólag napenergia szükséges. A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás. A napenergiás vízmelegítő segítségével előállított meleg víz alkalmas fürdésre, medencefűtésre, mosogatásra, mosásra, mosogatógépbe, fűtésrásegítésre. Teljes rendszert adunk!

Abwing napelemek

Abwing napelemek

Napelem - Napenergia - Szélgenerátor - Szélturbina - Napkollektor - A témák között böngészve általános leírásokat talál a nap-szél- víz- energiát hasznosító berendezésekről, azok működéséről, árairól, technikai megoldásaikról, szükségességéről. Cégünk az új technológiák nyomonkövetésével és alkalmazásával kívánja elősegíteni az új eszközök felhasználói és a környezettudatos szemlélet mindennapos elterjedését. Célkitűzéseink között szerepel az informálás és a korrekt, pontos tanácsadás, hogy vevőink olyan, megbízható és jó minőségű eszközöket, rendszereket vásároljanak meg, ami leginkább megfelel az igényeiknek, szükségleteinek és háztartásuk, gazdaságuk, épületeik, intézményeik stb. fenntartására, gazdaságosabbá tételére. Modernizálja, alakítsa át Ön is életterét egyszeri, jól átgondolt befektetéssel, ami később biztosan többszörös hasznot hoz.

Alba-Kontakt Plusz Kft.

Alba-Kontakt Plusz Kft.

A Napenergia hasznosítása: A napenergia képezi az alapját csaknem valamennyi természeti folyamatnak, beleértve az emberi életet is. Bőséges, tiszta, szabadon hozzáférhető és mindenütt rendelkezésre álló energiát biztosít most, és az elkövetkező évmiliárdok során. A napenergia maximális kiaknázása szükséges lépés ahhoz, hogy biztosíthassuk a fenntartható energiaellátást, megvédjük bolygónkat és az elkövetkező generációk egészségét. Napenergia a napunk ajándéka: A megújuló napenergia a fosszilis forrásokkal szemben hosszú távon jelent megoldást az emberiség energiaszükségleteinek kielégítésére, hiszen folytonosan, vagy bizonyos gyakorisággal fordul elő a természetben. A Nap sugárzásából nyerhető napenergia több ezer éve ismerős az emberiségnek. A Nap sugárzó teljesítményének a Földet érő része körülbelül 173 x 1012 kW, amely több ezerszerese az emberiség jelenlegi energiaigényének. Évente olyan mennyiségű napenergia érkezik a Napból a Földre, amennyit 60 milliárd tonna kőolaj elégetésével nyernénk. Ha ennek csak egy százalékát hasznosítanánk, csupán 5 százalékos hatékonysággal, akkor a világon minden ember annyi energiát fogyaszthatna, mint bármely fejlett ország állampolgára.

Astrasun napelemek és napkollektorok

Astrasun napelemek és napkollektorok

Anyavállalatunk 1995-ben kezdte meg a napkollektorok (melegvíz), napelemek (áram) és egyéb zöld technológiák gyártását, forgalmazását. Mostanra a gyár több, mint 200000 m2-en (20 hektár!) helyezkedik el. Termékeink a legmagasabb világszínvonalnak megfelelőek: ISO 9001, ISO 14001, CCC, EC. minősítésekkel rendelkezünk. Évente 610.000.- db. terméket értékesítünk a világpiacon, ami lehetővé teszi a nagyon hatékony termelést és az alacsony fogyasztói árakat.Segítünk a rendszert megtervezni, kiszámoljuk és biztosítjuk a megfelelő anyagokat.

Bács-Zöldenergia Kft.

Bács-Zöldenergia Kft.

A Bács Zöldenergia Kft. egy újonnan alakult kecskeméti székehelyű vállalkozás, melynek célja a megújuló energiaforrások kiaknázásának népszerűsítése, terjesztése komplett rendszermegoldások formájában. Stratégiai partnereink között szerepelnek importőrök, gyártók, környezetvédelmi mérnöki irodák, építőipari generálkivitelezők, ugyanúgy, mint elektromos fővállalkozók, biztosítva ezzel a legmagasabb színvonalon elvégzett munkát, legyen szó akár egy hétvégi ház kerti szoláris zuhanyzójáról, egy üzemcsarnok fűtéséről, vagy akár egy családi ház elektromos energia ellátásáról kizárólag megújuló energiaforrásokból. Partnereink és munkatársaink maximálisan elkötelezettek a környezettudatos magatartás és az energiahatékony megoldások iránt egy maximálisan ügyfélközpontú légkörben.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

Verhetetlen árú napelemek a világ egyik legnagyobb gyártójától. Rendelje meg... A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként megbízható árakat és verhetetlen garanciát biztosítunk akár kevés darabszámú napelemre is. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden előnyt az Ön számára. A világ számos pénzügyi finanszírozó bankja fogadta el a Canadian Solar márkát. Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés. Canadian Solar a világ harmadik legnagyobb napelem gyártója. Megbízható minőségi napelemek hihetetlen garanciával.

EcoEnergy napelemes rendszerek

EcoEnergy napelemes rendszerek

Lépést tartva a globális információs forradalommal, szeretnénk érdeklődőink kényelmét szolgálni a tájékoztatás ezen formájával. Átfogó képet kívánunk nyújtani a megújuló energiaforrások egy speciális területére, a fotoelektromos (villamos áramot termelő) napelem rendszerekre vonatkozóan. Honlapunkon tájékozódhat, anyagokat tölthet le erről az innovatív technológiáról, továbbá e-mailben vagy telefonon bővebb tájékoztatást kérhet. Célunk, hogy látogatóink teljes körűen átlássák a megoldási lehetőségeket, a nap energiájának kihasználása terén és alternatívát adjon hagyományos energiahordozók felhasználásának csökkentésére. Úgy gondoljuk, hogy az Európai Unióhoz hasonlóan megrendelőinket rugalmas ügyintézéssel, színvonalas szakmai, szakértői munkával segítenünk kell annak érdekében, hogy a napelem rendszerek Magyarországon is minél szélesebb körben váljanak elérhetővé. Ne feledje: a villamos-energia termelés legkörnyezetbarátabb módja a fotoelektromos napelemek alkalmazása!

Energiabolt

Energiabolt

Napkollektoros rendszerek forgalmazása. Heat Pipe és U-csöves vákuumcsöves napkollektorok. Meleg víz tároló tartályok széles választéka. Vezérlések és komplett szerelési szettek. A legújabb fejlesztésű Solar Thermal Accumulator, ami víz hőtároló képességének többszörösét képes eltárolni. Ingyenes ajánlatkészítés az egyedi igényeknek megfelelően.

Hirdetés
Energiatakarékosság a mindennapokban

Energiatakarékosság a mindennapokban

A portálon energiatakarékossággal kapcsolatos újdonságokról, megoldásokról, kutatási eredményekről tájékozódhatnak olvasóink: az egyéni, lakossági érdeklődők és a gazdasági élet résztvevői egyaránt. Épületenergetika: Energetika i tanácsadás, energetikai tanúsítvány, hőkamerás vizsgálat. -Otthoni energiatakarékosság -Megújuló energia -Környezettudatos közlekedés -Energiatakarékos épület

Falke napkollektor

Falke napkollektor

Környezetbarát fűtési és melegvizes rendszerek kialakításához ajánlott Falke márkájú napkollektor és tároló. Legyen szó szabályzóról, tárolóról, hidraulikus blokkról vagy akár tágulási tartályról ezen az oldalon megtalálja az Ön rendszeréhez szükséges mindegyik eszközt. Forgalmazóink és tanácsadónk a nap minden napján rendelkezésükre állnak.

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

Szolgáltatásaink: * Villamos- és mechanikai tervezés, telepítés * Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése, * Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése, * Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztencia, * Áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése.

GroupSolar - A megújuló energiák szakértője

GroupSolar - A megújuló energiák szakértője

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a nap, amelyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. Napjainkban a megújuló energiaforrások egyre több teret nyernek, hiszen környezetbarát megoldás, és kimeríthetetlen forrással rendelkeznek. Az energiaárak napról napra drágábbak, ezért hazánkban egyre népszerűbbé válnak a megújuló energiaforrások használata. Megtérülési idejük általánosan 4-6 évre tehető. A napenergia hasznosítása szempontjából Magyarország földrajzi helyzete ideális. Magyarország területét egy év alatt mintegy 400-szor több napenergia éri, mint az ország teljes éves energiafelhasználása.

Manitu Solar

Manitu Solar

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére. Mivel jól ismerjük a hazai pályázati és piaci lehetőségeket, segítséget tudunk nyújtani ezek legjobb kihasználásában, legyen szó cégről, magánszemélyről vagy önkormányzati intézményről. Állunk rendelkezésére az ország egész területén napelemmel kapcsolatos kérdéseiben.

Megújuló energia forrás a Bramac-Solartól - Szolár rendszer

Megújuló energia forrás a Bramac-Solartól - Szolár rendszer

A Bramac-Solar oldalán információt szerezhet a szolár rendszerről, a Bramac Naptetőkről, valamint a napenergia felhasználhatóságáról. Alig egy röpke óra alatt felszerelhető a napkollektor. A Solar rendszer segítségével összegyűjtheti a napenergiát a napkollektoron keresztül, valamint elraktározhatja a napenergiát. A napenergia használata a Bramac Solar rendszerének segítségével a legkörnyezetkímélőbb és legköltségkímélőbb megoldás meleg víz előállítására és a fűtés kiegészítésére. Egy megújuló energiaforrás, ami mindenkinek elérhető és munkára fogható.

Napelem

Napelem

Korszerűsítse fűtésrendszerét, ismerje meg a megújuló energiaforrásokat! A levegős hőszivattyú a levegőben tárolt napenergiát adja át a fűtési vagy vízmelegítő rendszernek. Mi teljes körű szolgáltatást nyújtunk Önnek, honlapunkon minden információt megtalál! Szeretne spórolni számláin? Energiatakarékos, környezetkímélő megoldásokat részesít előnyben? Tudja Ön, hogy a megoldás elérhető közelségbe került? Látogassa meg weboldalunkat, ha kíváncsi a részletekre!

Napelem a Házra

Napelem a Házra

Cégünk napelemes rendszerek teljes kivitelezésével foglalkozik. Ügyfeleink részére díjmentes helyszíni felmérést végzünk, mielőtt megkezdenénk a munkánk. Segítünk a ház elhelyezkedését és tájolását meghatározni. Ilyen felmérés alapján tudjuk elkészíteni a pontos árajánlatot, megtervezni a rendszert. A teljes papírmunkát és hivatalos intézkedést átvállaljuk a megrendelőtől. Oldalunk nagyon hasznos lehet azok számára, akiket ügyfélként, vagy csak kíváncsiságból, kicsit is érdekelnek a napelemes rendszerek! Folyamatosan bővülő oldalunkon, vannak napelemes hírek, adatok, és érdekességek.

Tuti menü