Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Geotermikus energia képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Geotermikus energia - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Geotermikus energia
Keresés
Találatok száma - 10 db
Energiatakarékosság a mindennapokban

Energiatakarékosság a mindennapokban

A portálon energiatakarékossággal kapcsolatos újdonságokról, megoldásokról, kutatási eredményekről tájékozódhatnak olvasóink: az egyéni, lakossági érdeklődők és a gazdasági élet résztvevői egyaránt. Épületenergetika: Energetika i tanácsadás, energetikai tanúsítvány, hőkamerás vizsgálat. -Otthoni energiatakarékosság -Megújuló energia -Környezettudatos közlekedés -Energiatakarékos épület

Geotermikus fűtés

Geotermikus fűtés

A HGD Kft. egy környezettudatos, innovatív technológiákra épülő vállalkozás, amely energia hatékony és megújuló energiákkal működő rendszereket tervez és kivitelez. Rendszereink hatékonyan biztosítják a legkülönbözőbb energiaellátást, legyen szó: fűtésről, hűtésről vagy használati melegvíz készítésről. Tevékenységeink körébe az elmúlt évek során a megújuló energia hasznosítás több területét is integráltuk, komplex energia megtakarítási rendszereket, módszerekbe kifejlesztve. 1996-os megalakulásunk óta fiatal, agilis, jól képzett geológus, épületgépész, fúrómérnök és fúrási szakemberekből álló, kiváló szakmai háttérrel, nemzetközi kapcsolatokkal, és felkészültséggel, rendelkező csapattal végezzük feladatainkat. Technológiánkat, gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük a piaci elvárásoknak megfelelően.

Geowatt Kft.

Geowatt Kft.

Cégünk a fűtő/hűtő/HMV termelő-geotermikus hőszivattyús rendszerek tervezésében is komplex szolgáltatásra törekszik, ami azt jelenti, hogy a hőszivattyús hőközpont mellet megtervezzük a hozzá kapcsolódó belső hőleadó/hőfelvevő rendszert is. Fejlesztés a Maritime Geothermal Ltd.-nél. A cég új hőszivattyúit "Sporlan" gyártmányú EEV-vel /modulált elektronikus expanziós szelep/ szállítja. Ezen szelepek állandó ,alacsony értéken képesek tartani a túlhevítést, s emiatt az SPF értéke / szezonális teljesítmény faktor/ 0,25- 0,35 értékkel növekszik, ami az üzemeltetési költségek csökkenésében realizálódik. "Csináljuk jól" Energiahatékonysági sorozat Az Energiaközpont Kht. megbízásából készült sorozat,mely az önkormányzati hőszivattyús beruházások döntéselőkészítéséhez hivatott segítséget nyújtani- megtekinthető a "letöltés" menűpont alatt!

Hőszivattyú

Hőszivattyú

A hőszivattyú egy olyan berendezés a fűtéshez, hűtéshez és a melegvíz előállításához, mely környezetünk energiáját használja fel. Külső energia segítségével hőt szállít a hőforrás felől a fűtendő helyiségek felé, ilyenkor fűtő módban üzemel a gép. Svédországban, Svájcban ma már az számít csodabogárnak, aki egy újonnan épülő házban nem hőszivattyúval valósítja meg a fűtést. Egy alapvető eszköz lesz a jövőben a földgáztól való függőség feloldására. Sőt, talán már ma is az, hiszen amíg a villamos energia elosztó rendszerünk minden szomszédos országgal kapcsolódik, addig a földgázvezeték Kelet felől egyirányú utca, a kérdés az, mikor válik zsákutcává. Ezen az oldalon minden adatot megtalál az olvasó a hőszivattyúkkal kapcsolatban, és érthetővé válik nélkülözhetetlen mivolta a jövőre vonatkozólag.

Hőszivattyú témában minden egy lapon

Hőszivattyú témában minden egy lapon

Minden egy helyen a hőszivattyú témában Honlapunkon választ kap az Önt leginkább foglalkoztató hőszivattyú kérdésekre: - Hogyan működik a hőszivattyú? - Mikor érdemes, vagy nem érdemes a hőszivattyú használata? - Mennyibe kerül egy hőszivattyús rendszer? Használja ajánlatkérő modulunkat, vagy böngésszen a webáruházban (árlista). - Gazdaságos-e a hőszivattyú? Hőszivattyú fogyasztása. - Milyen hőszivattyú pályázati lehetőségek vannak? - Milyen változatai vannak a hőszivattyús rendszereknek? Mi a geotermikus, és mi a levegő-víz hőszivattyú? - Mennyi a rendszer élettartama, mitől függ ennek változása? Ha Ön szakember (azaz hivatásszerűen érintett a hőszivattyú témakörben), regisztráció után még ennél is bővebb információkhoz jut hozzá: - Hőszivattyú katalógusok, gépkönyvek - Hőszivattyú alkalmazási példák (pl. hőszivattyú együttműködése kondenzációs kazánnal) - Nemzetközi trendek, statisztikák Kérdezzen bátran, és ne elégedjen meg a szokásos, sablonos válaszokkal, mint például 'ne vásároljon levegő-víz hőszivattyút, mert annak alacsony a hatásfoka amikor hideg van'... de pontosan mikor, mennyivel, meddig?

SNAP Energetika Kkt. - Geotermikus energia

SNAP Energetika Kkt. - Geotermikus energia

Válassza Ön is a hőszivattyút a gázkazán helyett. A SNAP Energetika Kkt. a segítségére lesz ebben! Társasházak, irodák, családi házak és medencék fűtésére is ajánljuk. A hőszivattyús fűtésen belül még rengetegféle típus van, amiből tud választani, mint például a levegő-víz, víz-víz, talaj kollektoros vagy szondás hőszivattyú, arról nem is beszélve, hogy ár-érték arányban egyszerűen verhetetlenek a hőszivattyúk. Bármelyik típust is választja, biztos lehet benne, hogy jól dönt! A nálunk vásárolt termékekre 3 év garanciát vállalunk, és akár plusz 2 évvel meg tudjuk hosszabbítani a garanciát. Látogasson el Ön is weboldalunkra, tekintse meg kínálatunkat, és válassza a hőszivattyút!

Szobalevegő - hőszivattyú ár

Szobalevegő - hőszivattyú ár

Őrült tempóban növekszik az allergiás, asztmás megbetegedések száma. A WHO vizsgálata szerint Európában minden családra átlagban egy fő allergiás jut. Az allergiás tünetek mögött több esetben a elhasznált levegő rejtőzik. Zárt térben az allergének koncentrálódnak, fokozva az allergiás tüneteket. A Szobalevegő Webáruház allergiások, asztmások számára válogatott csúcs minőségű hőszivattyúkat. Ezek a hőszivattyúk hozzájárulnak, hogy a szoba levegője hegyvidéki tisztaságúvá váljon. Otthon és munkahelyen allergénektől, tünetektől mentes friss és üdítő levegőhöz juthatnak a rászoruló betegek.

T+T Klíma

T+T Klíma

Az Altherma rendszer a környezeti levegő energiáját hasznosítja, oly módon, hogy elvonja a levegő hőenergiáját és ezt magasabb hőfokszintre emeli. A rendkívül gazdaságos, inverteres kompresszor segítségével sikerült elérni, hogy 1 kW villamos energiából 3-5 kW hőenergiát állít elő. A legkisebb hőenergiát is képes hasznosítani, így akár a leghidegebb téli napokon is használható, kiegészítő fűtés nélkül is. Jól bizonyítja ezt, hogy Skandináviában is egyre jobban elterjed. A Daikin Altherma rendszer energiatakarékosságának egyik alapkövetelménye a minél alacsonyabb hőmérsékletű (50 0C vagy kevesebb) előremenő fűtővíz. Ez magasabb komfortérzetet is biztosít a fűtött helyiségben, az energiamegtakarítás mellett. Mivel az Althrema a levegő energiáját vonja el, lényegesen kisebb beruházási költséggel megvalósítható, mint a talaj hőjét hasznosító hőszívattyúk. Nincs szükség földmunkákra, így ott is telepíthető, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Az Altherma rendszer egy kompakt kültéri egységből és beltéri hidraulikus modulból áll. Ezeket könnyen el lehet helyezni, ezzel is egyszerűsítve a telepítést. A beltéri hidraulikus modul adja át a hőt a hőleadóknak (radiátor, padlófűtés/hűtés, falfűtés/hűtés, használati melegvíztároló).

Zöldenergia

Zöldenergia

Mindannyiunkat érintő probléma a rezsiköltségek folyamatos emelkedése. Cégünk erre a problémára kínál olcsó és korszerű megoldást. A gazdasági élet eseményei, és a várhatóan tovább emelkedő energiaárak miatt, talán még sosem volt ilyen fontos, hogy takarékoskodjunk a pénzzel és az energiával egyaránt. A melegvíz azonban a komfortérzet legfontosabb eleme, ezért nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a napsugárzást használják fel - kiváló hatásfokkal- vízmelegítésre. Használatukkal olyan vízmelegítő készüléket kapunk, ami gáz vagy elektromos energia felhasználása nélkül, ingyen lát el minket nagy mennyiségű melegvízzel. A GrünPower vákuumcsöves napkollektorok a gyengébb, szórt napsugárzást is képesek hasznosítani és hatékonyságuk nem függ a külső hőmérséklettől. Ez a csöves kialakítás miatti nagyobb felületnek és a korszerű hőgyűjtő bevonatnak köszönhető.

Hirdetés
Zöldkincs

Zöldkincs

Megújuló energiákkal a fenntartható jövőnkért! Hőszivattyús- és napkollektoros fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése. Kis- és nagy teljesítményű hőközpontok előzetes igényeinek felmérése, tervezése, kivitelezése. Épületek utólagos hőszigetelése, ablakainak cseréje. Hiteltanácsadás, államilag támogatott hitelek.

Tuti menü