Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megújuló energia, zöld energia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Megújuló energia, zöld energia képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 135 db
A led a legolcsóbb rövid, és hosszútávon is

A led a legolcsóbb rövid, és hosszútávon is

Használt laptop áráért újat vehetsz. Használt kütyük áráért újat vehetsz. A weboldalt azért hoztam létre, hogy bárki tudjon az itthoni árak akár töredékéért vásárolni magának otthoni díszt, autós kiegészítőt, mobiltelefont, power bankot, ékszert, ruhákat, és még sorolhatnám a végtelenségig mi mindent. A vásárlás biztonságos, a fizetés általában lehetséges paypal felülettel, tehát még a pénzmozgás is rejtett marad. Manapság népszerű led égőket, led égő sorokat igényes kivitelben szintén az itthoni ár töredékéért beszerezheti bárki minimális angol tudás nélkül, vagy a segítségemmel. Számtalan mobiltelefon márka és kivitel található a kínai kínálatban, ezek akár akciósan megvásárolhatók, kártyafüggetlen kivitelben. Netbookok, laptopok, tabletek elképesztő választéka.

A mi otthonunk

A mi otthonunk

Honlapunk Mesterkereső szolgáltatása egyedülálló lehetőséget nyújt az olvasóknak: szakembereknek és a lakosság számára egyaránt. Népszerű honlapunkat az otthonára igényes, módos réteg naponta ezerszám látogatja, így a Mesterkereső adatbázisában szereplő szakemberek, cégek rajtunk keresztül bizton számíthatnak munkára. A megrendelők viszont immár 15 ezer szolgáltató közül választhatnak szakma, tevékenység, termék és lakhely szerinti csoportosításban, és a választék tovább bővül! Éljen Ön is a lehetőséggel! Ha építkezik, felújít, gyors segítségre van szüksége, használja páratlanul széles, kereshető adatbázisunkat! Ha pedig magánvállalkozó vagy cége van, regisztráljon, és válasszon a lehetőségek között, hogy Önt is választhassák!

A minőségi Napelem

A minőségi Napelem

Szeretné függetleníteni magát az áramszolgáltatóktól ? Egyszeri befektetéssel elfelejtheti a villanyszámlát ! A környezetkímélő napelem rendszer megoldást nyújt Önnek az egyre növekvő villamos energia árakkal szemben, engedje meg ,hogy segítsünk . Földünk hagyományos energia hordozói mint a szén, kőolaj, földgáz vagy fa készletei végesek és folyamatosan emelkedik az áruk. Ezért a megújuló energiaforrásoké a jövő?. ezek között a napelem meghatározó szerepet tölt be. A nap mindig és mindenkinek ingyen süt, és nem küldi a számlát A napelem rendszereket nem csak a lakosságnak ajánljuk, hanem ipari, mezőgazdasági felhasználóknak, közintézményeknek és áruházaknak. A zöld energiát termelő solár rendszereinket mindenkinek ajánljuk aki villamos energiát fogyaszt és szeretne nulla forintos villanyszámlát ! Bármilyen összetett legyen a feladat, amivel megbíz bennünket, megtudjuk csinálni. Megvannak hozzá az eszközeink és az szakembereink is. Cégünk emellett felajánlja napelem szerelésben, munkaerő szabad kapacitását más kivitelező cégeknek hazai és külföldi munkavégzéshez egyaránt. Ha nincs kivitelező gárdája vagy túl nagy a munka az Ön cégének, keressen bátran megoldjuk a problémáját.Nagy tapasztalattal, szerszámokkal és járművekkel rendelkezünk. Aki napelem rendszert vásárol, az tudatosan óvja környezetét mivel a napelem nem terheli semmiféle káros anyaggal a környezetet ? mint p

A napkollektor, napenergia hasznosítása

A napkollektor, napenergia hasznosítása

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vizet! A működéséhez kizárólag napenergia szükséges. A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás. A napenergiás vízmelegítő segítségével előállított meleg víz alkalmas fürdésre, medencefűtésre, mosogatásra, mosásra, mosogatógépbe, fűtésrásegítésre. Teljes rendszert adunk!

A Zöld Energia Oldala

A Zöld Energia Oldala

Cégünk a magyarországi faipari és mezőgazdasági hulladék újrahasznosításban úttörő, több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Nem próbálkozásaink, hanem működő, bejáratott megoldásaink vannak a mezőgazdasági és faipari melléktermékek újrahasznosításának legspeciálisabb eseteire is.

Ablak a napra

Ablak a napra

Szeretnénk ezeken az oldalakon bemutatni szolár technikai szolgáltatásunkkal kapcsolatban a legfontosabb információkat, tudnivalókat. Egy napenergiát felhasználó rendszer megtervezése és kivitelezése sok munkafázisból álló bonyolult feladat ezért sokoldalú hozzáértést igényel. Mégis megéri Önnek a beruházást elvégeztetnie velünk mert egy megfelelően tervezett és telepített napkollektor rendszer megtérülési ideje 3-7 év közé tehető, ami jelenlegi növekvő gázárakat és csökkenő gázár támogatási rendszert figyelembe véve jelentősen csökkenhet a közel jövőben akár 2-3 éves időtartamra. Éves szinten a használati meleg víz 70-90 százaléka is előállítható napenergia felhasználásával rendszerünkkel. Ma már elérhető, megtérülő alternatívát jelent a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, és közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Napkollektoros fűtésrásegítő rendszerünk hőszivattyúval kiegészítve egész évben működik.

Abwing napelemek

Abwing napelemek

Napelem - Napenergia - Szélgenerátor - Szélturbina - Napkollektor - A témák között böngészve általános leírásokat talál a nap-szél- víz- energiát hasznosító berendezésekről, azok működéséről, árairól, technikai megoldásaikról, szükségességéről. Cégünk az új technológiák nyomonkövetésével és alkalmazásával kívánja elősegíteni az új eszközök felhasználói és a környezettudatos szemlélet mindennapos elterjedését. Célkitűzéseink között szerepel az informálás és a korrekt, pontos tanácsadás, hogy vevőink olyan, megbízható és jó minőségű eszközöket, rendszereket vásároljanak meg, ami leginkább megfelel az igényeiknek, szükségleteinek és háztartásuk, gazdaságuk, épületeik, intézményeik stb. fenntartására, gazdaságosabbá tételére. Modernizálja, alakítsa át Ön is életterét egyszeri, jól átgondolt befektetéssel, ami később biztosan többszörös hasznot hoz.

Alba-Kontakt Plusz Kft.

Alba-Kontakt Plusz Kft.

A Napenergia hasznosítása: A napenergia képezi az alapját csaknem valamennyi természeti folyamatnak, beleértve az emberi életet is. Bőséges, tiszta, szabadon hozzáférhető és mindenütt rendelkezésre álló energiát biztosít most, és az elkövetkező évmiliárdok során. A napenergia maximális kiaknázása szükséges lépés ahhoz, hogy biztosíthassuk a fenntartható energiaellátást, megvédjük bolygónkat és az elkövetkező generációk egészségét. Napenergia a napunk ajándéka: A megújuló napenergia a fosszilis forrásokkal szemben hosszú távon jelent megoldást az emberiség energiaszükségleteinek kielégítésére, hiszen folytonosan, vagy bizonyos gyakorisággal fordul elő a természetben. A Nap sugárzásából nyerhető napenergia több ezer éve ismerős az emberiségnek. A Nap sugárzó teljesítményének a Földet érő része körülbelül 173 x 1012 kW, amely több ezerszerese az emberiség jelenlegi energiaigényének. Évente olyan mennyiségű napenergia érkezik a Napból a Földre, amennyit 60 milliárd tonna kőolaj elégetésével nyernénk. Ha ennek csak egy százalékát hasznosítanánk, csupán 5 százalékos hatékonysággal, akkor a világon minden ember annyi energiát fogyaszthatna, mint bármely fejlett ország állampolgára.

Alfagas Kft

Alfagas Kft

Cégünk, az Alfagas Kft 1991-ben alakult. A mérnökvállalati szolgáltatások mellett, 2001 óta foglalkozunk intenzíven szolártechnikával, illetve napenergia-hasznosító rendszerek és berendezések fejlesztésével, tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával. Az Alfagas 1996 óta, a TÜV Rheinland Hungária által minősített vállalat, 2001-től a napenergia-hasznosító rendszerek tervezése és kivitelezése szakterületen is. Elsősorban napkollektoros hőhasznosító berendezések kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozunk, ugyanakkor az AlfaSol termékcsaládban napelemes (fotoelektromos) termékek és műszaki alkalmazások is előfordulnak. A napenergia-hasznosító rendszerek területen a legjobbak közé tartozó görög, dán, kanadai, amerikai és magyar vállalatokkal működünk együtt. Szíves figyelmébe ajánljuk honlapunkat, reméljük kellemesen és hasznosan tudja eltölteni a ráfordított idejét. Érdeklődés esetén szívesen fogadjuk egy személyes konzultációra, a központi telephelyünkön, ahol lehetősége van megtekinteni a terméket, nemkülönben részletesen megtárgyalni a tervezett beruházásával kapcsolatos elvárásokat, lehetőségeket, valamint a műszaki és pénzügyi kérdéseket.

Hirdetés
Alternatív Energia Hírportál

Alternatív Energia Hírportál

Altenergia.hu - Alternatív Energia Hírportál, alternatív energia, altenergia - mindent a jövő energiáiról: megújuló energia, passzív ház, napkollektor, napelem, hőszivattyú, pellet, szélgenerátor, szélerőmű, aktív ház, zöld autó, hibrid meghajtás, Alternatív energiákkal foglalkozó hírportál. Mindent a jövő energiáiról. Tudj meg többet az alternatív energiákról!

Amit a LED világításról tudni érdemes.

Amit a LED világításról tudni érdemes.

A LED technológia évről évre rohamlépésekkel fejlődik.Egyre többen vásárolnak LED izzókat. Sajnos nem lehet igazán pontos információkhoz jutni a technológiáról. Pedig a felhasználáshoz elengedhetetlen tudni a technikai adatokat, a felhasználás lehetőségeit, milyen izzókat hol érdemes használni. Egyáltalán milyenek vannak. Mi az igazság az élettartamról stb. Ez az oldal erre próbál rávilágítani a lehető legpontosabb információk begyűjtésével és közzétételével.

Astrasun napelemek és napkollektorok

Astrasun napelemek és napkollektorok

Anyavállalatunk 1995-ben kezdte meg a napkollektorok (melegvíz), napelemek (áram) és egyéb zöld technológiák gyártását, forgalmazását. Mostanra a gyár több, mint 200000 m2-en (20 hektár!) helyezkedik el. Termékeink a legmagasabb világszínvonalnak megfelelőek: ISO 9001, ISO 14001, CCC, EC. minősítésekkel rendelkezünk. Évente 610.000.- db. terméket értékesítünk a világpiacon, ami lehetővé teszi a nagyon hatékony termelést és az alacsony fogyasztói árakat.Segítünk a rendszert megtervezni, kiszámoljuk és biztosítjuk a megfelelő anyagokat.

B-Led

B-Led

Napjainkban a gazdasági válság, a lassan kimerülő energiaforrások, a környezet szennyezése igen fontos problémák. Fontos, hogy tegyünk ellene. Egyik igen hatékony megoldás a LED világítás. A fejlettebb ipari országokban régóta kísérleteznek a LED diódák minél szélesebb körben való alkalmazhatóságáról. Fejlesztések eredményeként és az új technológiáknak köszönhetően a LED világítás teret hódít egyre több otthonban, és a közvilágításban is. Az új generációs LED-ek létrejöttével alkalmasak lettek otthonaink, utcáink, tereink megvilágítására, a hagyományos, wolfram, higanygőz vagy szpot izzók kiváltására. Nem is beszélve rengeteg előnyös tulajdonságairól. Szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni az általunk forgalmazott az új LED technológiával készült termékeket, alkalmazásban legyen szó akár közintézményről, önkormányzatról, társasházról vagy az önök otthonáról. Mottónk: 'Környezettudatos energiatakarékosság'

Bács-Zöldenergia Kft.

Bács-Zöldenergia Kft.

A Bács Zöldenergia Kft. egy újonnan alakult kecskeméti székehelyű vállalkozás, melynek célja a megújuló energiaforrások kiaknázásának népszerűsítése, terjesztése komplett rendszermegoldások formájában. Stratégiai partnereink között szerepelnek importőrök, gyártók, környezetvédelmi mérnöki irodák, építőipari generálkivitelezők, ugyanúgy, mint elektromos fővállalkozók, biztosítva ezzel a legmagasabb színvonalon elvégzett munkát, legyen szó akár egy hétvégi ház kerti szoláris zuhanyzójáról, egy üzemcsarnok fűtéséről, vagy akár egy családi ház elektromos energia ellátásáról kizárólag megújuló energiaforrásokból. Partnereink és munkatársaink maximálisan elkötelezettek a környezettudatos magatartás és az energiahatékony megoldások iránt egy maximálisan ügyfélközpontú légkörben.

Balla-szol Bt.

Balla-szol Bt.

2004-ben alakult, a vállalkozás célkitˆzése a megújuló energiákat hasznositó berendezések, rendszerek elterjedésének el˜segitése, valamint az ezen rendszerekre épül˜ korszerˆ épületgépészeti megoldások gyakorlati alkalmazása. Az alapitás alapgondolata a környezetvédelem, az energiatakarékos gondolkodás fontosságára épül. Célunk elérni azt, hogy a nem kifejezetten kedvez˜ gazdasági körülmények ellenére minél több, a környezet megóvását fontosnak tartó épitkez˜, beruházni képes és szándékozó számára tudjunk olyan megvalósitható alternativát kinálni, amely hosszú távon biztonságosan, magas komfortot biztositva szolgálja tulajdonosa kényelmét anélkül, hogy azzal a környezetnek,másoknak, és ezzel saját magának kárt okozna. Tevékenységünk során törekszünk a lehet˜ leggazdaságosabb megoldások megtalálására. Az eddig eltelt id˜szakban telepitettünk különféle szolár rendszereket , geotermikus energia hasznositó rendszereket, üzembe állitottunk a legmagasabb igényeknek is megfelelni képes automatikus üzemˆ biomassza tüzel˜ berendezéseket. Saját fejlesztésˆ és gyártású felületfˆtési/hˆtési rendszerünk a legrangosabb piaci versenytársak min˜ségével is felveszi a versenyt, ugyanakkor költségét tekintve a sokkal kevésbé korszerˆ megoldásokkal is versenyképes.

Bio fűtőanyag

Bio fűtőanyag

A pelletgyártás (pelletálás) egy régóta ismert eljárás, amelynek során az alapanyagot (fa, lágyszárú nönények) kötőanyag hozzáadása nélkül, nagy nyomáson kis rudakká alakítják. Pelletfűtőanyaggal és pellet kazánnal költséghatékonyan váltható ki a gázfűtés. Fűtésdíj összehasonlítás: Gáz - 3 333 Ft; Pellet - 2 000 Ft Az adatokat 2009. január 1-i árak alapján kalkuláltuk 1 GJ hőmennyiségre. Ezzel a fűtőanyaggal 20-40%-os megtakarítás érhető el a gázfűtéshez képest. Továbbá a pelletet a megújuló energiák közé sorolják. Az Agri-Pellet Kft. pellet fűtőanyag gyártásával, forgalmazásával valamint kazánok és gyártósorok forgalmazásával foglalkozik.

Bio Napenergia Kft.

Bio Napenergia Kft.

Cégünk a napenergia hasznosítású és a biomassza alapú termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó feladatokkal kapcsolatban nyújt lehetőségeket Önnek! Amennyiben fűtési vagy más energetikai igényeit megújuló energiára kívánja alapozni vagy a meglévő energia-felhasználását szeretné átalakítani, racionalizálni, gazdaságossá tenni, több lehetőséget kínálunk a megoldásra. Vákuumcsöves napkollektoros rendszereinkkel hatékonyan tudunk segíteni a használati-melegvíz ellátásban, fűtés rásegítésben és medencefűtésben. Mi a fűtéskorszerűsítést elsősorban fatüzelésű, aprítéktüzelő, bálatüzelő berendezések beépítésével ajánljuk megvalósítani. Ebben is tudunk segíteni. Napelemes rendszereinkkel pedig áramszámláját csökkentheti évtizedeken keresztül, vagy villamosítás nélküli tanyájának, pincéjének, nyaralójának, stb. biztosíthat áramellátást. Egyéb tevékenységeink: szélmérés, csővezetékek méreteinek, és szivattyúk paramétereinek optimalizálása (öntözés esetén is), épületek és technológiai folyamatok energiafelhasználásának csökkentése.

Tuti menü