Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 17 db
Ablak a napra

Ablak a napra

Szeretnénk ezeken az oldalakon bemutatni szolár technikai szolgáltatásunkkal kapcsolatban a legfontosabb információkat, tudnivalókat. Egy napenergiát felhasználó rendszer megtervezése és kivitelezése sok munkafázisból álló bonyolult feladat ezért sokoldalú hozzáértést igényel. Mégis megéri Önnek a beruházást elvégeztetnie velünk mert egy megfelelően tervezett és telepített napkollektor rendszer megtérülési ideje 3-7 év közé tehető, ami jelenlegi növekvő gázárakat és csökkenő gázár támogatási rendszert figyelembe véve jelentősen csökkenhet a közel jövőben akár 2-3 éves időtartamra. Éves szinten a használati meleg víz 70-90 százaléka is előállítható napenergia felhasználásával rendszerünkkel. Ma már elérhető, megtérülő alternatívát jelent a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, és közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Napkollektoros fűtésrásegítő rendszerünk hőszivattyúval kiegészítve egész évben működik.

Alfagas Kft

Alfagas Kft

Cégünk, az Alfagas Kft 1991-ben alakult. A mérnökvállalati szolgáltatások mellett, 2001 óta foglalkozunk intenzíven szolártechnikával, illetve napenergia-hasznosító rendszerek és berendezések fejlesztésével, tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával. Az Alfagas 1996 óta, a TÜV Rheinland Hungária által minősített vállalat, 2001-től a napenergia-hasznosító rendszerek tervezése és kivitelezése szakterületen is. Elsősorban napkollektoros hőhasznosító berendezések kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozunk, ugyanakkor az AlfaSol termékcsaládban napelemes (fotoelektromos) termékek és műszaki alkalmazások is előfordulnak. A napenergia-hasznosító rendszerek területen a legjobbak közé tartozó görög, dán, kanadai, amerikai és magyar vállalatokkal működünk együtt. Szíves figyelmébe ajánljuk honlapunkat, reméljük kellemesen és hasznosan tudja eltölteni a ráfordított idejét. Érdeklődés esetén szívesen fogadjuk egy személyes konzultációra, a központi telephelyünkön, ahol lehetősége van megtekinteni a terméket, nemkülönben részletesen megtárgyalni a tervezett beruházásával kapcsolatos elvárásokat, lehetőségeket, valamint a műszaki és pénzügyi kérdéseket.

Balla-szol Bt.

Balla-szol Bt.

2004-ben alakult, a vállalkozás célkitˆzése a megújuló energiákat hasznositó berendezések, rendszerek elterjedésének el˜segitése, valamint az ezen rendszerekre épül˜ korszerˆ épületgépészeti megoldások gyakorlati alkalmazása. Az alapitás alapgondolata a környezetvédelem, az energiatakarékos gondolkodás fontosságára épül. Célunk elérni azt, hogy a nem kifejezetten kedvez˜ gazdasági körülmények ellenére minél több, a környezet megóvását fontosnak tartó épitkez˜, beruházni képes és szándékozó számára tudjunk olyan megvalósitható alternativát kinálni, amely hosszú távon biztonságosan, magas komfortot biztositva szolgálja tulajdonosa kényelmét anélkül, hogy azzal a környezetnek,másoknak, és ezzel saját magának kárt okozna. Tevékenységünk során törekszünk a lehet˜ leggazdaságosabb megoldások megtalálására. Az eddig eltelt id˜szakban telepitettünk különféle szolár rendszereket , geotermikus energia hasznositó rendszereket, üzembe állitottunk a legmagasabb igényeknek is megfelelni képes automatikus üzemˆ biomassza tüzel˜ berendezéseket. Saját fejlesztésˆ és gyártású felületfˆtési/hˆtési rendszerünk a legrangosabb piaci versenytársak min˜ségével is felveszi a versenyt, ugyanakkor költségét tekintve a sokkal kevésbé korszerˆ megoldásokkal is versenyképes.

Energia megtakarítás

Energia megtakarítás

A BSAudit International elkötelezett a villamos energia megtakarítások tekintetében, ezáltal a telepítésre kerülő EMU villamos energia megtakarító rendszer, méltán lett a világ egyik legnépszerűbb és biztonságilag is kifogástalan megoldása. Partnereink és megrendelőink, igényesen kivitelezett, szakmailag kifogástalan ISO 9002 és TÜV minősítésű technológia tulajdonosaként évente több ezer kw villamos energiát takarítanak meg közreműködésünkkel.

Grand-Vill Mérnöki Iroda Kft.

Grand-Vill Mérnöki Iroda Kft.

Cégünket villamosmérnöki tevékenység végzésére alapítottuk 1998-ban, közel 10 év magántervezői tapasztalatra alapozva. Vállalkozásunk 2002 óta kft formában folytatja tevékenységét. Az elmúlt évek során tevékenységi körünk bővült, így a komplett épületvillamossági tervezés mellett ma már minősített tervező partnere vagyunk több áramszolgáltató vállalatnak, és készítünk villamos terveket településrendezési tervekhez is. Tervezőként, szakértőként és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálóként több hazai és nemzetközi beruházó megbízásának tettünk eleget. Idegen nyelvismeretünk révén tervhonosításokat és engedélyezéseket bonyolítunk több nemzetközi ipari és kereskedelmi nagyvállalatnak.

Hard Work 2009 Kft.

Hard Work 2009 Kft.

Megújuló energiarendszerek tervezésével, kivitelezésével, mérnöki szaktanácsadással állunk az Önök rendelkezésre. Amit kínálunk: - Széles választék - Kedvező árak - Szakértelem, felkészültség - Napkollektoros rendszerek, rendszerelemek értékesítése meleg víz előállításra, fűtés rásegítésre, medencefűtésre - Automatikus forgatóművek: 35-45% energiahozam növekedés a fixhez képest - Napelem erőművek (nap-szél), hálózatra táplálással - Sziget rendszerű villamosítás - Stirling Energy Module (SEM) CHP gázgenerátor - Épületautomatizálás - Pályázatok, mérések, tanulmányok készítése - Teljes körű tervezés - kivitelezés Egy kézből a megújuló energiát, célorientált rendszertervek alapján.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Fűtése csak akkor lehet igazán költséghatékony, ha otthona jó hőszigeteléssel rendelkezik! Cégünk ebben lehet az ön segítségére! Honlapunkon számtalan cikket talál erről a témáról. Tevékenységeinkről: Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referencia munkákkal! Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Horváth Mérnöki Iroda Kft.

Horváth Mérnöki Iroda Kft.

A Horváth Mérnöki Iroda alapvetően a szélenergia hasznosítás, műszaki és gazdasági szempontból fontos, kérdéseiben biztosít szaktanácsadást, ill. végez szélenergetikai méréseket. Jelenleg a cég számos helyszínen aktív szélparkok tervezésében, szélenergetikai modellezésben és az ezekhez kapcsolódó energiatermelés meghatározásában. A társaság célja bekapcsolódni a megújuló energiaforrások felhasználásába, környezetkímélő módon villamos energia előállítása, további szélerőművek létesítése, üzemeltetése és telepítési gyakorlat átadása. A cég életében mérföldkőnek bizonyult az a tény, hogy a cég szakemberei az E.ON - Hungária részére kijelölték és megtervezték a szélparkokat Kimlén és Rácalmáson. A céget 2002-ben alapították és Magyarországon az első elfogadott szélpark környezeti hatástanulmányt készítette. Azóta a legnagyobb referenciával rendelkezik a környezetvédelmi engedélyek megszerzésében.

Juglans Alba Mérnöki Iroda

Juglans Alba Mérnöki Iroda

Társaságunk fő tevékenysége a mérnöki szolgáltatás, környezetvédelmi-természetvédelmi szaktanácsadás, szakértés. A környezetvédelem ma a gazdaság szereplőinek gyakran okoz nehézségeket, teremt konfliktushelyzeteket, és jelent többlet terhet, mind munkában mind anyagiakban. Társaságunk célja, hogy megkönnyítse jelenlegi és leendő partnerei munkáját, segítse terveinek megvalósítását, és fejlődését, nem feledve, hogy közös célunk egy tiszta és élhető környezet fenntartása. Az épületenergetikai tanúsítást az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló 7/2006. (V. 24) TNM rendelet előírásai alapján végezzük. A tanúsítás része az épület komplex felmérése, az épület minősítése az energetikai jellemzők alapján, valamint javaslattétel olyan műszaki beavatkozásra, mely alapján az energia felhasználás csökkenthető.

Hirdetés
Környezetvédelem, Víztisztítás, Levegőtisztaság védelem - Espa Kft.

Környezetvédelem, Víztisztítás, Levegőtisztaság védelem - Espa Kft.

Az ESPA Kft. különféle környezetvédelmi feladatok, hulladék- és vízkezelési problémák megoldásával is foglalkozik. Tevékenységeink súlypontjában a víztisztításhoz kapcsolódó szolgáltatások mellett komoly szerepet kapnak a levegőtisztaság védelemhez kapcsolódó tevékenységek. Munkatársaink a környezetvédelem területén szerzett sokéves szakmai tapasztalataikat felhasználva az ország egész területén sza-értői feladatokat látnak el. Korszerű technológiákat alkalmazunk, melyeknek segítségével ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítjük. Célunk, hogy megrendelőinknek hosszútávon megbízható partnerei legyünk.

Manitu Solar, napelem

Manitu Solar, napelem

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Megújuló energia

Megújuló energia

Öko boltunkban több száz környezetbarát termékből válogathatsz, vagy megújuló energia felhasználásával kapcsolatban is találhatsz tippeket. Találhatsz nálunk többek között újrahasznosított, megújuló papírból készült zacskókat, poharakat, energiatakarékos szerkentyűket, alacsony széndioxid-kibocsátással előállított, ökobarát termékeket és ajándékokat.

Pannon Épületenergetika tanúsítványával világos képet kap az épület megfelelő üz

Pannon Épületenergetika tanúsítványával világos képet kap az épület megfelelő üz

Pannon Épületenergetika tanúsítványával világos képet kap az épület megfelelő üzemeltetéssel elérhető elvárható energiaszintjéről, és megfelelő kiindulási alapot a költségmegtakarítás útján; akár egy nap alatt. Hogy ne legyen meglepetés az energiaszámla Tanúsítás akár 1 nap alatt, felár nélkül! Több mint 1000 tanúsítvány tapasztalatával! Legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!

Solarside kivitelezés

Solarside kivitelezés

LED lámpa, Napelem, Napkollektor, Szélgenerátor. Megújuló energiákat használó eszközök, megoldások tervezése, kivitelezése. Tudja mennyibe kerül egy jobb autó, világ körüli út, óriás plazma tv házimozi rendszerrel, balatoni nyaraló, jetsky, jacuzzi, szauna? Kb. annyiba, mint amennyit egy napelem+napkollektor rendszer megtakaríthat Önnek.

Thermosolar, napenergia hasznosítás

Thermosolar, napenergia hasznosítás

Üdvözöljük az élet napos oldalán! Napenergia hasznosító rendszerek tervezése, forgalmazása, kivitelezése és karbantartása egy helyen! Vállalkozásunk 2002 óta foglalkozik napkollektoros napenergia hasznosító rendszerek tervezésével, forgalmazásával és kivitelezésével. Azóta több száz négyzetméter napkollektoros napenergia hasznosító rendszert valósítottunk már meg az ország számos pontján. A napsugárzás egyszerű berendezéssel - napkollektorral - átalakítható közvetlenül felhasználható hőenergiává. A korszerű napkollektoros rendszerek a gyengébb, szórt napsugárzást is hasznosítani tudják, ezért nem csak nyáron, hanem egész évben használhatók. A napkollektoros napenergia hasznosító rendszereket használhatjuk használati melegvíz készítésre, fűtésrásegítésre és medencevíz fűtésre. Napenergia hasznosítás A napsugárzás energiája Magyarországon is elegendő ahhoz, hogy segítségével jelentős részarányban fedezni lehessen az épületek hőenergia igényét.

Zöld megoldások az építkezésben

Zöld megoldások az építkezésben

Családi vállalkozásunk több évtizede tevékenykedünk az építőiparban, fő tevékenységünk az épületgépészet. Amiben a legprofibbak vagyunk; régi és új fűtési rendszerek ötvözése, átalakítása, bővítése. Cél, hogy csökkentsük a lakás, ház fogyasztását és növeljük a komfort érzetet környezetbarát módon elérhető áron.

Zöldparázs Kft: hőszivattyú, napkollektor szerelés

Zöldparázs Kft: hőszivattyú, napkollektor szerelés

Cégünk a megújuló energiák témakör minden épületgépészeti vonatkozásával foglalkozik, a Klímabarát Otthon pályázatírástól a tervezésen át a kivitelezésig, ami lehet hővisszanyerős szellőztető rendszer, vákuumcsöves napkollektor vagy síkkollektor, vagy hőszivattyú.napkollektor-hőszivattyú-pas szív ház gépészet Teljes körűen vállaljuk épületek teljes energetikai felújítását, hőszigetelést, ablakok cseréjét. Telepítünk geotermikus hőszivattyúkat, és levegő-víz hőszivattyúkat. Bizonytalan a műszaki alkalmazhatóság vagy a megtérülést illetően? Keressen minket! Célunk olyan napkollektor, hőszivattyú vagy szellőztető rendszer tervezése és szerelése, amely a lehető leghosszabb élettartamú, a lehető legkisebb karbantartás igényű, és a lehető legolcsóbb amellett, hogy magas hozamú és kihasználtságú. Épület gázkazán nélkül Épületgépészet, ami csak megújuló energiákon alapul Ha Ön építkezik, akkor szeretné hosszú távra megalapozni az épület alacsony üzemeltetési költségeit, és természetesen a lehető legalacsonyabb áron. Ha Ön ezt

Tuti menü