Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Minőségbiztosítás, tanúsítás, környezetvédelem

Minőségbiztosítás, tanúsítás, környezetvédelem

Vinçotte környezeti üzletága azzal a céllal jött létre, hogy a környezetvédelem területén magas szintű szakértői segítséget nyújtson meglévő és leendő partnereinek, igénybe véve a Vinçotte cégcsoportnál több évtized alatt felhalmozott tapasztalatot. Célunk, hogy elérhető díjak mellett jelentős hozzáadott értéket biztosítva több szakterületen globális szolgáltatást kínáljunk partnereinknek, a működéshez szükséges környezetvédelmi engedélyek megszerzésétől a kémények akkreditált vizsgálatáig.

Szegedi Tudományegyetem

Szegedi Tudományegyetem

A Dél-alföldi régió természeti, gazdasági és szellemi erőforrásai révén versenyelőnyökkel rendelkezik a megújuló energiaforrások hasznosításában. A térség tulajdonságai lehetővé teszik, a biogáz előállítására aklalmas energianövények termesztését, és számos olyan kiskészletű földgázmérő is rendelkezésre áll, amely a biogázzal együtt hasznosítható. A térség villamos energia szempontjából önellátó, viszont a mezőgazdasági és állattartási tevékenységből adódóan jelentős a keletkező biomassza.

Szent István Egyetem

Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem karai idén is meghirdetik nyílt napjaikat, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak. Látogasson el Ön is a Nyílt Napokra, ahol az alap-és mesterképzésekről szerezhet részletes információkat Az időpontokat megtalálja a Felvételizőknek menüpont alatt. Jöjjön el, legyen Ön is részese egy jó hangulatú tájékoztatónak!

Tanfolyamok építészeknek

Tanfolyamok építészeknek

Tisztelt Épületgépész-szerelő Urak! Keresünk kivitelezési munkákra jól dolgozó, kiváló referenciamunkákkal rendelkező víz-, csatorna-, fűtés-, klíma-, légtechnika-szerelőket, illetve -szerelőcsapatokat. Oktatás, betanítás a Thermo központi energetikai bemutatótermében történik, ahol a legkorszerűbb nap- és földenergiát hasznosító berendezéseket láthatja működés közben is. 1122 Budapest, Krisztina krt. 27. (Krisztina krt./Hajnóczy u. sarok). A tanfolyam sikeres elvégzése után munkát biztosítunk a jól vizsgázott szerelőknek. 2002-től kizárólagos képviselője lettünk a világ négy legnagyobb nap- és földenergiát hasznosító berendezések gyárának. A Németországban piacvezető Roth 12 gyárában állítják elő a világ legjobb minőségű, GeoSolar típusú épületek épületgépész-termékeit.

Tuti menü