Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pályázatok képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Pályázatok - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Pályázatok
Keresés
Találatok száma - 8 db
ECC Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet

ECC Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet

A European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet - a pályázati és a tanácsadói területen - közel egy évtizede m&irc;ködik Magyarországon és Romániában. Tevékenységi körünk, szolgáltatási palettánk mára hármas tagolású: pályázatírás, tanácsadás és projektmenedzsment. Pályázatírási szolgáltatásunkat jellemz&ilde;en fix díj nélküli, sikerdíjas konstrukcióban nyújtjuk. Szakterületeink: vállalati nagyberuházás, önkormányzati fejlesztések (városközpont rekonstrukció, közm&irc;fejlesztés, útépítés és akadálymentesítés), mez&ilde;gazdaság és vidékfejlesztés (gépbeszerzés, élelmiszeripari beruházások, bioüzemanyag-el&ilde;állító üzemek), kontrolling és menedzsment rendszerek (ISO 9001, ISO 14001, stb.) kiépítése, valamint, klasztermenedzsment és klaszter tanácsadás.

Eu támogatás info

Eu támogatás info

A támogatás elnyeréséhez vezető út első és talán legfontosabb lépése a célkitűzésének leginkább megfelelő pályázati kiírás kiválasztása. Mivel évente több száz pályázati felhívás jelenik meg, pályázatonként nemegyszer több száz oldal terjedelemben, így az elképzeléseknek leginkább megfelelő pályázati felhívások felkutatása, áttanulmányozása és kiválasztása nem éppen egyszerű feladat.

Greennet Magyarország

Greennet Magyarország

A Greennet Magyarország tanácsadó és szolgáltató hálózat küldetése: A környezeti szempontból nem fenntartható termékek-, technológiák és szolgáltatások kiváltásának elősegítése! Korszerű megoldásokat ad a projektek, vállalkozások tervezési és menedzsment feladatainak hatékony ellátásához - tervezéstől a megvalósításig. Kinek ajánlja a GREENNETMagyarország szolgáltatásait? A nemzetközi szinten együttműködő szervezeteknek, az informatikai-, alternatív energia és környezetvédelmi szektor termelő-, ipari és szolgálató vállalkozásainak.

Ökotárs Alapítvány

Ökotárs Alapítvány

Az Ökotárs Alapítvány által irányított Civil-Társ Trust Programiroda, az általa koordinált projekt keretében összefogja a civil szakértők, a hazai nonprofit szektor fejlesztésében kiemelkedő szerepet játszó szervezeteket, együttműködve a Nonprofit Szektor Analízis (NOSZA) programmal és az Európai Nonprofit Jogi Központtal. A zöldutak (Greenways) olyan természeti folyosók, útvonalak, melyeket ökológiai funkciójuk figyelembevételével használhatunk sportra, turizmusra, kikapcsolódásra és mindennapi közlekedésre.

Pályázat és pályázatírás

Pályázat és pályázatírás

Az InnoConsult Kft. több szakemberből kialakult gárdája garantálja az Ön támogatási sikerét! 2007 óta közel 20 milliárd (!) Forintnyi pályázati pénzt tudtunk összeírni ügyfeleinknek, akik sikerrel tudták fejleszteni vállalkozásaikat! Mindezeket az Új Magyarország Fejlesztési Terv, a Nemzeti Fejlesztési Terv, a Széchenyi Terv, a mezőgazdasági és vidékfejlesztési, valamint az interregionális fejlesztési programok keretében.

Pályázati hírek

Pályázati hírek

Tanácsadói hálózatunk országszerte közreműködik hazai és európai pályázati lehetőségek felkutatásában, pályázati dokumentációk elkészítésében és a nyertes pályázatok sikeres megvalósításában. Cégünk 2003-ban jött létre jogász és közgazdász szakemberek részvételével. Az utóbbi években számos hazai és európai uniós pályázat elkészítésében vettünk részt elsősorban a kis- és középvállalkozások, önkormányzatok részére kiírt fejlesztési programok, különösen a gazdaságfejlesztés, mezőgazdasági és vidékfejlesztés, kutatás-fejlesztés területén. A pályázati tanácsadás mellett közbeszerzési szakértőként folyamatosan részt veszünk hazai és uniós közbeszerzési eljárásokban ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt.

Rolling Consulting Kft.

Rolling Consulting Kft.

A Rolling Consulting története 1998-ban kezdődött, amikor BIG FIVE cégeknél dolgozó tapasztalt, vezető tanácsadók megalakították a Red Consulting Group (RCG) vállalatcsoportot azzal a céllal, hogy ügyfeleiknek professzionális szolgáltatást nyújtsanak a növekvő Közép-Kelet Európai vezetői tanácsadói piacon. Tevékenységünkkel 1999 óta a vezetői tanácsadói piac alábbi kiemelkedő jelentőségű szakterületeire összpontosítunk: HR tanácsadás, Pénzügyi tanácsadás, IT Rendszerek bevezetése. Vállalatcsoportunk tagjai, a Red Consulting, a Red Solution (korábban KMO Media), a Red &artners és a Gambit-Karrier Online (korábban RCG), a vezetői tanácsadás előbb említett szakterületeinek valamelyikére specializálódnak. Az EU pályázat- és tenderírási, az EU pénzügyi tanácsadási és projekt menedzsment szolgáltatások iránti növekvő igény miatt 2003-ban szükségessé vált egy új szervezet megalakítása, amely regionális ügyfeleink részére biztosítja a fenti szolgáltatásokat. Az új vállalatunkat, a Rolling Services-t 2003. nyarán alapítottuk, majd 2004. januárban a Rolling Consulting nevet kapta. A vállalatcsoport 2004. évi becsült jövedelme 1 millió EUR.

Uniós energetikai pályázatok 2012

Uniós energetikai pályázatok 2012

A 2012 őszére várható uniós energetikai pályázatok számtalan fejlesztési lehetőséget biztosítanak a hazai önkormányzatoknak, egyházaknak, nonprofit szervezeteknek és vállalkozásoknak. Az épületek felújításától, külső-belső szigetelésétől kezdve a megújuló energiával működő hűtési-fűtési rendszerek kiépítésén át egészen a helyi energiatermelésig, amely az adott település számára nem csupán megtakarítási oldalon képes hasznot hozni (mint a szigetelés és a fűtési rendszer kiépítése), hanem direkt bevételként is, hiszen a megtermelt energia stabilan értékesíthető a piacon. Cégünk a pályázathoz teljes körű szolgáltatást nyújt: az ingyenes pályázati audittól a tanácsadáson és pályázatíráson (amely magában foglalja a megvalósíthatósági tanulmány elkészítését) keresztül egészen a projektmenedzsmentig.

Tuti menü