Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénzügyi források képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Pénzügyi források - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Pénzügyi források
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budapest Bank lakáskölcsönök

Budapest Bank lakáskölcsönök

Lakásvásárlási kölcsönök Egy új helyre, új lakásba költözni senkinek sem egyszerű feladat. Döntések sorozatát kell meghozni, aggódni vajon miből telik majd rá, nem is beszélve a sok utánajárásról. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Önnek! Célunk, hogy Ön minél könnyebben és zökkenő mentesebben vásárolja meg álmai lakását. A lakásvásárlási kölcsönök széles választékát kínáljuk Önnek, melyhez az Ön személyes mobil hiteltanácsadója egyszerű és kényelmes hitelügyintézést biztosít.

Erste Bank lakáshitelek

Erste Bank lakáshitelek

Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek Kössön most lakáscélú- vagy szabad felhasználású hitele mellé Lakás-takarékpénztári szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is csökkenhetnek a lakás-előtakarékossági időszak alatt, a választott megtakarítási módozattól függően! Kössön most lakáscélú hitele mellé Lakás-takarékpénztári szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is csökkenhetnek a lakás-előtakarékossági időszak alatt, a választott megtakarítási módozattól függően!

Lakáskassza

Lakáskassza

A saját otthon talán életünk egyik legnagyobb anyagi beruházása, amelyet folyamatosan karban kell tartanunk, hogy megőrizze szépségét és értékét. Érdemes tehát tudatosan előre tervezni, hogy házával, lakásával kapcsolatos terveit biztonságosan, mindig megvalósíthassa. A megtakarítási idő lejártakor Ön eldöntheti, hogy igényli-e a kedvező forint alapú (évi fix 3,9%-os, THM 5,12-5,22%) kamatozású lakáskölcsönt, vagy csak a kamatokkal és állami támogatással növelt - megtakarítási részt veszi fel. A lakás-előtakarékosság olyan államilag támogatott megtakarítási forma, amely havi rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási idő végén kedvező kölcsönlehetőséget is biztosít. Így a lakással kapcsolatos tervei megvalósítására nagyobb keret áll majd rendelkezésére. Amennyiben Ön havonta 20 ezer forintnál többet szeretne félrerakni, vagy a maximális szerződéses összegnél nagyobb összegre van szüksége, javasoljuk, hogy a többi családtagja részére is kössön szerződést hisz az előírt feltételek pl. tulajdonjog teljesítése esetén megtöbbszörözheti az állami támogatást! Lakásszámlát nem csak saját magának, hanem az Ön által meghatározott közeli hozzátartozó mint kedvezményezett javára is köthet.

OTP lakástakarékpénztár

OTP lakástakarékpénztár

Az előtakarékossági szerződés előnyei Állami támogatás Az állam a megtakarítási időszakban az éves betétbefizetések után 30%-os, de maximum évi 72 000 Ft összegű vissza nem térítendő állami támogatást biztosít, ami adó- és járulékmentes támogatás. Az állami támogatás kizárólag lakáscélú felhasználás, továbbá minimum 4 éves előtakarékosság esetén vehető igénybe és maximum 8 évig jár. Garantált magas hozam, kedvező hitellehetőség A megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell egyösszegű betétet elhelyezni, havi betétbefizetéssel az állami támogatás és a pénztári kamat révén magas hozam realizálható. A megtakarítási idő végén kedvező fix kamatozású forint lakáskölcsön is igényelhető. A törvény garantálja, hogy a megkötött szerződéseknél az állami támogatás, a betéti- és hitelkamatok mértéke a megtakarítási idő alatt nem változtatható. Minden lakáscélra A lakáscélú felhasználási lehetőség széles körű, korlátozásoktól mentes, gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására felhasználható. Lakáscélnak minősül a pénzintézettől vagy biztosító intézettől felvett lakáscélú hitel kiváltására történő befizetés is. Rugalmas A betételhelyezés szüneteltethető, rugalmasan változtatható, azaz szabadon növelhető, illetve csökkenthető. Közeli hozzátartozóra átruházható, megosztható, illetve több szerződés összevonható.

Unicredit lakáshitel

Unicredit lakáshitel

Az UniCredit Hitelkalkulátorral Ön kiszámolhatja az UniCredit Támogatott Lakáshitelek havi törlesztőrészletét a hitelösszeg, illetve a futamidő megadásával. Amennyiben Ön nem a törlesztőrészletet szeretné kalkulálni, akkor a futamidő és a törlesztőrészlet beírásával a hitelösszeget is saját elképzeléseihez igazíthatja. Az adatok tájékoztató jellegűek. A havi törlesztőrészlet összege a kamat és a tőke összegét tartalmazza. A kalkulátor az első évre számított kezelési költség havonta fizetendő összegét mutatja, a kezelési költség havi összege ügyleti évenként a fennálló hiteltartozás arányában csökken. A hitel változó kamatozású, kamatmódosítás esetén a törlesztőrészletek is megváltoznak. A teljes hiteldíjmutatóról (THM) szóló tájékoztatást ide kattintva érheti el. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja!

Tuti menü