Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szélgenerátorok képes leírás - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu
részletek »

Szélgenerátorok - Megújuló energia, zöld energia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: megujuloenergia.tlap.hu » Szélgenerátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gyöngyfű-Mozaik Kft.

Gyöngyfű-Mozaik Kft.

A Gyöngyfű-Mozaik Kft. sok más termék mellett szélgenerátorok forgalmazásával is foglalkozik háztartások, kisebb üzemek, iskolák számára. Az alacsonyabb teljesítményű rendszereket kiegészítő energiaforrásnak javasoljuk, melyre ráköthetjük például a világítást és egy-két fogyasztót (hűtőszekrény, tévé, stb.). Így a vezetékes villanyfogyasztás - és ezáltal a villanyszámla - a töredékére fog esni. A nagyobb teljesítményű rendszerek pedig akár egész üzemeket is képesek ellátni árammal. 1000 wattos rendszerünk energiatermelése évi átlagos 5 m/s szélerősség esetén körülbelül 2000-2500 kilowatt/év. Ez 35 Ft/kilowatt áron számolva évi 70-80000Ft árú ingyen áramot jelent. Mai árakon tehát mintegy 10 év alatt térül meg a befektetés, ha pedig addig emelik a villamos energia árát, akkor természetesen hamarabb! (Az elmúlt 10 évben a villamos energia ára 350%-kal emelkedett!) Ezt követően a rendszer ingyen termeli az áramot.

Hunwind-R Szélgenerátorok

Hunwind-R Szélgenerátorok

Az oldal szerzője itt ragadja meg az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjon mindazoknak, akik a megújuló energiák szakterületén magas szintű oktatásban részesítették. Hiszünk abban, hogy környezeti károk csökkentésében az energiabiztonság megteremtésében és mindannyiunk életfeltételeinek javításában a megújuló energiáknak fontos szerepe van. Mivel üzleti vállalkozás vagyunk így természetesen mi is érdekeltek vagyunk a gazdasági sikerekben. Mindemellett elmondható, hogy nem vagyunk érdekeltek abban, hogy pusztán üzleti megfontolásból lélektelenül minden más szempontot figyelmen kívül hagyva csak az üzletre koncentráljunk. Az oldal próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy az érdeklődő a objektíven tudjon döntést hozni szándékának megfelelően és eloszlassuk az esetleges tévhiteket, túlzott és az alábecsült elvárásokat is a megújuló energiával kapcsolatban.

Megújuló energiák mindenkinek

Megújuló energiák mindenkinek

Az emberiség növekvő energiaigényét jelenleg döntő többségében fosszilis energiahordozók (szén, olaj, földgáz, stb.) biztosítják, ezek mennyisége egyre csökken . E fajta kimeríthető energiaforrások egy része kiváltható megújuló energiaforrásokkal, ami megtérülő befektetés is. Szakértők véleménye szerint a környezetbarát életszemlélet lesz a megoldás; ennek fő elemei az energiatakarékosság és megújuló energia alkalmazása, mint a monokristályos napelem, polikristályos napelem, síkkollektor, vákumcsöves napkollektor, vagy a szélgenerátor.A napenergia és a szélenergia állandóan vagy ciklikusan rendelkezésünkre áll. Vállalkozásunk elsőrendű feladatának tartja az újratermelődő, megújuló energia hasznosítását, ezen belül elsősorban a napelem, napkollektor, szélgenerátorok felhasználásának elősegítését, természeti környezetünk megóvását. Célunk az energiatudatos vevőink igényeinek felmérése és kiszolgálása professzionális módon. Minőségi napelemem, szélgenerátor, és napkollektorokkal megismertetjük vevőinket, szakszerű tanácsadással, kivitelezéssel megvalósítjuk ügyfeleink elképzeléseit. Vállalkozásunk a német precizitású napelem, magyar gyártású napkollektor forgalmazását és telepítését biztositja.

Szélgép

Szélgép

Ön egy magyar nyelvterületen egyedülállónak szánt oldalt látogatott meg, amely néhány lelkes megszállott összefogásából született. Kitűzött célunk, hogy megvívva "szélmalomharcunk", a lakossági szélenergia hasznosításról minél több információt adjunk az érdeklődőknek, elősegtsük a lakossági szélenergia hasznosítás elterjesztését. Hosszú, több éves fáradozásunkat, hogy elérhető áron, jó minőségű szélgépeket tudjunk ajánlani az érdeklődőknek, végül siker koronázta. Bárki számára elérhetővé, megfizethetővé tettük azokat az 1000W-20kW közti telesítményű "szélgépeket", amelyek a lakossági szélenergiahasznosításra alkalmasak.

Szélkerék centrum

Szélkerék centrum

Még napjainkban is számtalan olyan hely van, melyet a villamos hálózat nem ér el, így áramellátás hiányában sokan nélkülözik a mások által megszokott komfort érzetet. Az ilyen tájakon néha az egyetlen megoldás az, hogy helyben állítsuk elő az energiát a költségesebb hálózat kiépítése helyett. Az autonóm energiaellátást szélenergiából, napenergiából is de leginkább ezek együttesének felhasználásával tudjuk megoldani. Más, egyébként elektromos hálózattal rendelkező területeken is jó hasznát vehetjük a szélmotoroknak, napelemeknek. Kiegészítő áramforrásként, áramkimaradás esetén vagy egyes berendezések önálló ellátására kiválóan alkalmazhatjuk azokat. A szélgenerátoros, napelemes hibrid áramellátás alkalmazásának csak a fantázia szab határt. Az energiatudatos, takarékos szemlélet kialakulásához vezető út eszköze is lehet az ilyen típusú áramtermelés. A szigetüzemben működő rendszerek esetén az átalakított energiát akkumulátorokban tárolhatjuk és azt egy későbbi időpontban is felhasználhatjuk igényünk szerint. A szélkerék méretek különböző teljesítmény-kategóriában választhatók, a napelemekből pedig modulonként kisebb-nagyobb rendszerek építhetők fel.

Tuti menü